Vill skaffa mig ett badkar

Som det är nu, så har jag bara en vanlig dusch, men jag önskar jag hade ett badkar. Jag har kollat på badrumsporslin på nätet och det finns ju hur många olika sorters badkar som helst. Det hade inte vart fel med ett som även är som en bubbelpool, eller ja ett bubbelbadkar. Jag har haft badkar för längre sedan i en annan lägenhet, men när jag flyttade dit jag bor nu, så var det bara dusch. Men det är så tråkigt. Det är ju så skönt att krypa ner i ett hett bad, särskilt på hösten och vintern. 

Skaffa badkar på egen hand?

Jag vet inte om det bara är att skaffa ett badkar och ställa in, eller om det är så att jag ska kolla med hyresvärden. Sedan, kanske det krävs att man drar om rör och grejer, då är det ju någon som kan det där med VVS som man måste anlita. Jag är inte så haj på det där, men kanske ska kolla upp det. 

Mysigt med badkar

Jag längtar efter att kunna tappa upp ett bad, tända ljus, lägga mig där, med ett glas vin och kanske en bok,eller bra musik. Det får en att slappna av. Sen kan man ju lägga ansiktsmasker och även ha hårinpackningar och sånt. Det är ju helt perfekt och bra mycket bättre än när man bara har en dusch.

20 Aug 2018

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook