Träning är nyttigt för alla

Något alla bör göra mer av, det är att träna. Det är nyttigt för både kropp och själ. Nu säger jag inte alla alla ska pumpa järnet på gymmet eller ge sig ut och springa flera dagar i veckan. Alla kan göra det de orkar med och klarar av. Gammal som ung kan röra på sig, så som de kan om man så säger. Det är inte fel heller att använda Fitline, som är kosttillskott för den som tränar. Sen att äta bra är inte heller det fel. Nu måste man inte totalt lägga ner godis eller andra saker, men bra att äta det med måtta.

Hitta det du gillar att göra

Träning, det ska vara kul. Det är ingen idé att kämpa med saker du inte tycker om att göra. Det kommer sluta med att du tröttnar på det och lägger ner helt och hållet. Så se till att testa på olika sorters träningsformer, så att du kan hitta något du tycker är roligt. Om du inte gillar att springa eller gå på gym så finns det annat. Du kanske föredrar att simma, eller varför inte satsa på dans? 

Träning kan så klart bli tufft och jobbigt även om det är kul, men om man gillar det man gör, då brukar man fortsätta. Dra med dig en vän, för att få lite pushning att orka de dagar du kanske egentligen inte har lust. Det ger bra motivation.

6 Aug 2020

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook