Snyggt klädd i skidbacken

När man ska åka skidor är det bra att ha rätt sorts skidkläder på sig. Man kan kolla skidkläder rea om man vill hitta det till bättre pris. När man ska vara i skidbacken, så är det främst bekvämlighet och att man håller sig varm som man ska tänka på. Sedan kommer detta med att vara snygg. Som tur är så finns det många snygga skidkläder idag att välja mellan. Det finns tips och råd om hur man ska tänka när man köper skidkläder, så att man är rätt klädd. Lager på lager är bra till exempel för att hålla sig varm och för att kläderna så att säga ska andas. Det är bra att läsa såna guider om vad för typ av plagg som är bra att ha i backen. 

Hitta billiga skidkläder

Jag brukar alltid hålla utkik efter rea på skidkläder. Det eftersom att man då kan passa på att fynda en hel del. Det är inte fel att satsa på skidjacka och skidbyxor med kvalitet. Dock kan de kosta en del till fullt pris, men får man tag på en rea, så kostar det ju mindre. Sedan är det ju även andra typer av skidkläder man kan behöva. Vantar och mössa samt mellankläder eller vad man ska kalla det. Jag gillar ju att åka skidor så jag har ju satsat på att köpa en hel del skidkläder, som dessutom är snygga att ha på. Men det är inte fel att även komplettera det med mer.

3 Apr 2019

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook