Hur städar man bäst då man ska flytta?

En flytt har en massa måsten som ska göras. En viktig grej är att städa ur den bostad man flyttar ut från. Det går så klart att anlita en städfirma i Varberg som gör det åt en om man bor där. Eller så gör man det själv. Det är dock bra att vara medveten om att man måste lägga minst en hel dag på att städa. Det eftersom det är viktigt att städa alla delar i huset eller lägenheten. Det är inte som en vanlig städning hemma där man bor. Man får inte heller glömma att städa biutrymmen samt putsa fönster.

Smart med checklista

För att du ska komma ihåg att göra alla delar av en flyttstädning så kan du satsa på att ha en checklista. Det är inte ovanligt att hyresvärdar delar ut sådana, men det finns även att hitta på nätet. Där står det vad som ska städas och du kan bocka av det allt eftersom. Om du är smart, städa rum för rum och stäng sedan dörren när du är klar. Det underlättar en hel del.

Smidigt med städfirma

Om du har ont om tid eller inte vill göra flyttstäd på egen hand, då är det inte fel att anlita en städfirma för att göra flyttstädningen. På Flyttstädfalkenberg.se finns det en bra städfirma som ett exempel. Det är rätt skönt att låta proffs göra det, för då blir det städat på rätt sätt och det snabbt med!

6 Aug 2020

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook