Jag drömmer om ett eget hus

Något jag gillar att göra, det är att kika in på olika mäklares sidor för att se vad de har för hus till salu. Jag har en dröm om att kunna köpa mig ett eget hus. Jag vill inte bo i lägenhet för alltid, utan det är ett hus jag vill bo i. Dock har jag även funderat på om det inte är lika bra att bygga sig ett eget hus? Jag såg en sida där det stod bygg villa med MoveHome. På deras sida fanns eller ja, finns, ett online verktyg. Det så att man kan bygga sig sitt eget hus, direkt online. Det var jag ju tvungen att testa. Rätt kul, man får välja material, färger, former med mera. Det bästa är att man sedan kan gå vidare med exakt det man valt i det verktyget. Så då får man det hus man själv har skapat så att säga.

Mysigt bo på landet

Om jag skulle bygga villa, eller ett hus, så vill jag nog att tomten ska finnas på landet. Inte mitt i stan. Det känns som det passar bättre att bo på landet när man bor i hus. Nu bor ju många i villa i städerna med så sett. Men jag har en längtan ut på landet. Kanske ha lite egna djur och sånt. Det vore mysigt. Dock är det väl ett tag kvar innan jag kan vare sig köpa eller bygga hus. Det kostar ju en hel del pengar, som det inte finns just nu.

16 Dec 2019

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook