Vad tjänar man inom ett visst yrke?

Lön är något som kan skilja sig rätt rejält, dels mellan olika yrken, men även mellan olika arbetsplatser. Det bör vara en snittlön för en viss sorts yrke och så är oftast fallet, men hur vet man att man har rätt lön? Det är även svårt att ha ett löneanspråk om man inte vet vad det brukar vara för lön inom ett visst yrke. Som inom mode, det är svårt att avgöra, då det finns många grenar. Vad man kan göra är att kolla lönestatistik. På Careereye.se finns det lönestatistik så väl som snittlöner. Alla som är medlemmar här kan dela med sig av vad de har i lön, helt anonymt. Då är det en rättvis och transparent bild av löner som man får. Du kan också dela med dig av din lön, om du har ett jobb eller har haft ett jobb inom ett visst yrke eller på en viss arbetsplats.

Hitta rätt jobb för dig

På Careereye.se finns det även tusentals lediga jobb inom olika yrken som du kan söka. Om du vill veta om ett visst företag eller en arbetsplats är bra eller inte så kan du läsa omdömen om dem. Detta är även det något alla kan göra helt anonymt. Det är inte fel att ta reda på vad andra som jobbat eller jobbar på den plats du är intresserad tycker om sin arbetsgivare. Om du ska söka lediga jobb, så kan du använda dig av en sökmotor eller gå via kategorierna på startsidan.

7 Aug 2016

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook