Vackra silversmycken på nätet

När det gäller kläde och mode så varvar jag att köpa dem både helt nya och även begagnade på Myrorna och så vidare. När det kommer till smycken, så föredrar jag att köpa dem online. Jag har hittat en sida på nätet som säljer vackra silversmycken. De har armband, halsband och örhängen. Alla deras smycken är gjorda i silver men en del av dem har även vackra pärlor och kristaller som extra inslag. Jag gillar att matcha mina kläder med diverse accessoarer och har ofta olika typer av smycken på mig. Även klockor, sjalar och annat. Dock är det så att ett silversmycke är alltid ”rätt”. Det går att bära till alla typer av plagg. Detta eftersom det är stilrent och enkelt, men samtidigt väldigt vackert.

Handla smycken online

Som jag nämnde så köper jag gärna smycken online. Den sidan jag så att säga gör lite reklam för, designar sina smycken själva med sterlingsilver, Swarovskikristaller samt Swarovskipärlor. Beställer man från dem, så är det inte bara fri frakt det är även snabb leverans! Smycket kommer på 2-5 dagar i brevlådan. Det ligger alltid i en fin smyckesask med, vilket är bra om man ska ge bort det till någon i gåva. Jag ger mig själv ofta gåvor i form av smycken, men det är roligt att ge bort dem med. Oavsett om det är födelsedag, julafton eller bara för att man vill köpa en present till någon man tycker om

7 Nov 2015

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook