Snyggaste julklappen

Det är julafton idag! Jag vet, man ska inte sitta och blogga på julafton egentligen, men var ju bara tvungen att skriva om en julklapp jag fått. Vi har som tradition att få öppna ett paket på morgonen när vi vaknat. Så valde ett litet paket i morses. I den var det snyggt mobilfodral, precis ett som jag önskat mig. Jag har nämligen länge tjatat om att jag behöver ett mobilskal till Samsung men inte kommit mig för att köpa ett. Hade dock kollat in flera på Bjornberry.com, som säljer just mobilskal och mobilfodral. Detta hade jag visat för en av mina nära vänner. Det var även hon då som hade köpt det åt mig. Blev jätteglad! Hoppas hon blev lika glad för mitt paket. Nu är det snart dags att fira jul ordentligt här och äta gott och öppna fler paket. Hörs efter jul igen!

24 Dec 2018

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook