Snygg i skidbacken

Jag försöker varje år, åka iväg till en skidort och åka skidor. Förra året var jag i Hovfjället. Jag hade givetvis shoppat en mängd snygga kläder, som jag kunde ha både i skidbacken och på kvällarna när det var after ski. I år, funderar jag på att testa en skidort utanför Sveriges gränser. Jag har kikat på Skidorter i Italien. Italien är för övrig ett land jag älskar och härifrån kommer det ju dessutom extremt snyggt mode! Så bokar jag in en skidresa, så blir det nog en kombination, en vecka med skidor och sedan en vecka i någon av storstäderna i Italien, för lite shopping. Tänk vad mycket snygga kläder jag kan handla med mig hem, det är ju helt perfekt. Känner mig mer och mer taggad att boka en skidresa.

Vilken ort ska jag välja

I Italien finns det extrem många skidorter att välja mellan, så det gäller att man väljer rätt. Det är tur att man kan läsa information om dem på nätet. Dessutom så på Freeride.se så finns det recensioner och mycket mer information om i stort sett alla skidorter som finns. Man kan läsa om väder, snödjup och andra saker med. Sedan har de artiklar och även ett forum. Funderar på att skriva ett inlägg där för att få tips och råd om vilken skidort i Italien jag ska välja. Det är svårt att bara ta en annars, när man inte känner till området.

20 Nov 2015

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook