Skönhet kommer inifrån

Om man mår bra i både kropp och själ så gör det att man utstrålar så mycket mer välmående. Mår man bra och trivs med sig själv, så blir man på så vis vacker. Även om man kan förbättra det med smink, om man så vill. Att äta hälsosamt och dessutom lägga till naturliga tillskott gör att din kropp kommer att må bra. En fin produkt är Manuka honung som du kan köpa hos iforma.se. Honung har använts sedan urminnes tider för att behandla sjukdomar. På 1900-talet upptäckte forskare att honung faktiskt har antibakteriella egenskaper. Manuka honung kommer från Nya Zeeland, där bin som pollinerar Manukabusken avger denna särskilda honung. Du kan använda honungen både utvärtes och invärtes. Mot hosta, förkylningar, virus, problem med magen, öppna sår och brännskador. Använd med fördel även honung i förebyggande syfte, bre ett lager på din frukostmacka!

Sprängticka

Sprängticka hittar man på björkträd, där den parasiterar. Man kan använda den, först efter flera år, då den så att säga mognat. Man använder den som en form av medicin. Sprängticka har i många århundranden använts som folkmedicin ibland annat Ryssland, Polen, Kina och flera baltiska länder. Enligt kinesisk tradition använder man den för att få en hälsosam balans och för att främja livslängden. I Ryssland användes den som en tonic, vilket den görs än idag, samt mot sjukdomar i sjukdomar i mage, hjärta och lever. Chaga är ett annat namn på sprängticka och du kan inta den i:

  • Pulverform
  • Tablettform
  • Koka chagate

Beställ hos Iforma

På iforma.se hittar du ett stort utbud av hälsokost, rawfood och övriga tillskott för både gammal och ung. Du hittar det mesta här som du kan tänkas behöva för att förbättra både utsidan och insidan av din kropp.

31 Aug 2015

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook