Ska dra till Mallorca snart

Min bästa kompis föräldrar är helt fantastiska. De har köpt ett hus via mäklare Mallorca och de låter oss åka dit och använda det när vi vill! De köpte hus på Mallorca via mäklare förra året och det är inte ett litet hus heller! Så nu ska jag, min kompis och två till åka dit snart och stanna ett par veckor! Det ska bli helt fantastiskt. Det var ett tag sedan jag var på Mallorca så det ska bli skoj att komma dit igen. Ska jobba på min solbränna tänkte jag, så att jag blir snyggt brun och det håller i sig. Sedan njuta av god mat, avkoppling och drinklar. 

Se oss omkring

Vi tänkte att vi inte bara ska sola och bada, utan även hyra oss en bil ett par dagar för att åka runt och se oss omkring. Det finns ju en hel del på denna ö att titta på menar jag. Och med bil kan man ta sig vart man vill. Det kanske kan kännas lite annorlunda att köra på en plats man aldrig varit, men det ska nog gå bra ändå. Det är ju i alla fall inte vänstertrafik, som det är i England, där vågar man knappt tänka tanken att köra bil. Men i alla fall, ska ta fram lite sevärdheter på datorn och kolla upp vart vi ska köra, så det blir enkelt att göra det när vi väl är där. Det ska bli så kul detta!

30 Aug 2018

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook