Permanent hårborttagning i Stockholm

Är du ute efter någon som utför permanent hårborttagning stockholm så ska du vända dig till Leilas. Genom permanent hårborttagning kan du bli av med generande hårväxt, för alltid! Leila Rönnbäck som äger Leilas är en certifierad hudterapeut. Dessutom har hon ett landstingsavtal för hårborttagning med diatermi och IPL. Kvinnor som lider av behåring i ansiktet, kanske fått skäggstrån eller utveckar en mustasch lider av något som heter hirsutism. Det är inte något som är farligt för den fysiska hälsan, men kan kännas psykiskt jobbigt för många.

Leilas skönhetssalong

Leila har inte bara hårborttagning hos sig utan erbjuder även:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Du kan boka in flera olika sorters behandlingar hos Leila. Hudvård och behandlingar mot acne är några av dem. Njut av en härlig pedikyr eller ta en hel fotvårdsbehandling. Boka en skön massage, klassisk sådan eller en hot stone. Om du vill ta bort oönskad hårväxt så som bikinilinje eller ta bort allt så utför även Leila så kallad Brasiliansk vaxning.

Allt ska bort?

Sydsvenskan skriver i en artikel om hur allt vanligare det är att både kvinnor och män vill vara släta över hela kroppen. Dock är det inte en ny företeelse, utan något som återkommit hela tiden under tusentals år. Idag är det många kvinnor som väljer att gå till salonger för att vaxa underlivet eller göra en så kallad brasiliansk vaxning som det heter. Att raka sig kan nämligen ge inflammerade hårsäckar bland annat och ge andra typer av besvär. Numer erbjuder många salonger flera olika sätt att ta bort hår på. Det är vax, laser och epilering vilket ger mindre besvär än rakning. Se dock till att du gör det på en erkänd salong som vet vad de gör så du inte råkar ut för biverkningar.

3 Mar 2015

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook