Moderna barnvagnar

Som föräldrar kan man fortfarande se till att följa mode och stil, genom att se till att den barnvagn man köper är både snygg och modern, utöver att vara funktionsduglig. En barnvagn som har detta är Bugaboo Buffalo som återfinns på Pyret & Snäckan. Den passar utmärkt om ni är aktiva, då denna vagnen tål att köras på alla underlag, den har dessutom svängradie på 360 grader och ni kan packa med en hel del i vagnen då den har extra mycket plats. Modellen är en kombination av två tidigare modeller, som så att säga har ynglat av sig till denna variant av vagn! Jag har själv inga barn, men många vänner som har och de rekommenderar alla Pyret & Snäckan. Det finns givetvis andra snygga modeller av barnvagnar så som:

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Pyret & Snäckan har funnits sedan 2011, då det startades av Hanna och John Hadenius. Utöver att erbjuda bra barnvagnar, till bra priser, som håller hög kvalitet, så har de även ett sortiment av andra produkter för baby och barn. De erbjuder allt från barnbilstolar, skötväskor, produkter för att ha till matning och de har även Baby Björn. Besök dem på nätet för att se hela deras kompletta utbud, samt för att beställa en vagn om det är så att ni har ett barn på gång. Leveranstiden är dock bra och du bör ha dina produkter på bara ett par dagar efter att du har beställt dem.

21 May 2015

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook