Mode sommar 2015

Mode kan vara så mycket mer än bara kläder. Även smink och håruppsättningar följer trender. I sommar är det mängder av haute couture-visningar, och då är det allt från futuristiska hästsvansar till sofistikerad svärta som gäller.

Uppsättningen har en klassisk Dior-känsla, men den är futuristisk och modern” Guido Paulo hos Dior

Smink, från Dior, satsar på klassiska färger och stilren make-up på sina visningar, då kläderna i sig är fyllda med psykadeliska och grafiska mönster. När det kommer till Chanel så uppdaterade makeupartisten Tom Pechaux den klassiska looken med röda läppar och sotade ögon till något helt nytt och modernt. Fokus på hallonröda läppar och rökig svärta för ögonen gör en mjuk balans mellan då och nu.

3 Jul 2015

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook