Mode och kläder för stora män

Mode och kläder är inte enbart för kvinnor. Det finns många män som uppskattar att handla kläder och att klä sig snyggt både till vardags som till fest. Är man en man som drar lite större storlekar och som har behov av xl kläder så finns det en butik på nätet som erbjuder riktigt snygga och trendiga kläder. Dessa kläder är för dig som behöver storlekar mellan 2XL-8XL samt jeans i storlekar W40-W70. Denna butik heter Motley Denim och de har xl kläder från flera modeller samt att de undviker trista standardmodeller. Här hittar du kläder som passar din stil eller så kan du skapa dig en hel ny stil om du vill.

Handla xl kläder på nätet

Motley Denim erbjuder xl kläder som är trendig och snygga. Det spelar ingen roll om du är ute efter hoodies eller herrskjortor. Du hittar det mesta i klädväg så väl som accessoarer för män i denna webbutik. Det finns stora shorts, stora jeans, pikétröjor och t-shirts. Det finns även träningskläder samt ytterkläder i stora storlekar i denna butik. Oavsett vad du har för storlek så ska du kunna klä dig snyggt och trendigt om du vill. Du ska även kunna hitta funktionella kläder i rätt storlek. Hos Motley Denim finns det xl kläder för alla män som gillar mode. Det gör att du numer slipper köpa trista, tråkiga standardmodeller och kan istället satsa på att klä sig snyggt och trendigt.

11 Jul 2016

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook