Lite nya smycken

Tänker på att det är mycket oftare man går och handlar kläder än man går och köper smycken ;) Det kanske inte är så konstigt iof. Smycken varar ju vanligtvis hela livet medan kläder kan bli utslitna ganska fort. He he. Ja det beror naturligtvis på var man handlar och hur kräsen man är, men ofta vill man ju gärna att de ska vara nya och fräscha och då vill man gärna byta ut de billigare kläderna ganska snart.

Men man vill ju gärna ha lite nya smycken också. Jag handlar gärna smycken online. Är ju lätt att se på bilderna om man gillar det och man har ju returrätt om det skulle vara något. Glöm inte att kolla upp hur stora de är bara. Om det inte är en bild när någon bär smycket utan det bara ligger när man har fotat det så känns det ibland lite mindre i verkligheten än man hade tänkt sig.

Silversmycken har man ju råd att köpa lite oftare också. Guldsmycken får man istället önska sig till någon speciell dag, he he. Och det är också silversmyckena jag använder mest så passar bra.

Ringar tröttnar man inte på så snabbt men halsband vill man gärna ha nytt när man har skaffat någon ny tröja, så att man kan matcha. Vet att det verkar lite snobby men så är det.

Klocka på armen har jag dock vant mig av med att använda sedan man har klocka och allt på mobilen men snart kommer vi nog att ha allt i en klocka på armen.

 

8 Nov 2016

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook