Jag behöver en ny säng

Jag har bestämt mig för att köpa en ny säng. Den jag har är bara 120 och jag vill i stället satsa på en som är 180 centimeter. Jag vill ha stor yta att sova på. Vi tillbringar ju ändå runt en tredjedel av livet i en säng. Då är det ju bra att man har en bekväm sådan. Jag funderar på att köpa min säng från WeGot. En kompis till mig har handlat av dem innan. Hon har bland annat köpt en snygg bäddsoffa på Wegot.se, alltså köpt online! Att handla via nätet är så smidigt tycker jag. Jag handlar det mesta via nätet. Så skönt att få sina saker levererade hem. WeGot kan leverera möbler på bara ett par dagar så det låter ju supersmidigt. Kanske ska investera i en sån där kontinentalsäng, de är ju så sköna. Min mamma har en sådan och det är som att sova på hotell säger hon. Så kanske passar mig med en sådan säng.

Stort utbud hos WeGot

Kikar på man på WeGots hemsida så har de mängder av möbler för alla smaker och plånböcker. De har inte bara sängar och bäddsoffor utan erbjuder även inredning, köksmöbler, utemöbler och mycket mer. De har dessutom utöver en webbutik en butik i Malmö. Den är stor, på hela 1200 kvm. Sedan har de visst ett lager som är megastort på 10 000 kvm. Det blir mycket möbler som får plats där!

26 Jan 2016

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook