En hel helg hos kusinen

I helgen som var så besökte jag min kusin. När vi var yngre så hängde vi jämt, men så flyttade hon till Göteborg och då har det inte blivit av att vi kunnat ses lika mycket. Men nu som sagt så fick vi till det och jag tog tåget ner. Kusinen min hade bokat in vaxning Göteborg åt oss båda på hennes favoritsalong samt manikyr och pedikyr på ett annat ställe. Detta eftersom att hennes plan var att vi senare skulle gå ut. Då gäller det att vara snygg vet ni!

Kul uteställen i Göteborg

På kvällen sedan sen, så hade hon bokat bord på en restaurang så att vi skulle käka något gott tillsammans innan vi gick ut. Vi åt på Norda, som ligger i Göteborgs gamla posthus. Jag kan säga att det var riktigt bra mat där! Sedan så var det dags att bege sig ut. Först tog vi oss till Avenyn och satte oss och drack en drink, eller ja, det var väl kanske snarare tre drinkar. Sedan så begav vi oss till en nattklubb, Park Lane, även den på Avenyn. Det var fantastiskt kul!

Lördag var trevlig den med

Vi sov länge lördag morgon, då vi var ute rätt sent på fredagen och när vi väl vaknade så lagade vi till oss rena rama hotellfrukosten, med ägg, bacon, juice, rostat bröd och en massa annat gott. Sedan gick vi på stan och shoppade lite, satte och och tog en fika. Sedan begav vi oss ut i vimlet igen på lördagskvällen. 

 

24 Oct 2018

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook