En Cube elcykel kanske vore något för mig?

Jag har ett tag funderat på att köpa mig en ny cykel. Snarare än vad man tror så är våren här och då är det rätt skönt att ha en cykel. Jag har kikat lite på en elcykel av märket Cube. Cube elcykel finns i flera olika modeller och utseenden. Bland annat finns det en Cube Cross Hybrid One som verkar vara bra. Jag har aldrig haft en egen elcykel, men jag har testat att cykla på en kompis cykel och tyckte om det. Det är ju många bra fördelar att ha en elcykel. Det känns lite lättare att cykla på en sån om inte annat. Sen är det ju ett miljövänligt sätt att färdas och i dagen samhälle är det ju bra att göra saker för miljön.

Kanske ska testa olika modeller

Det finns ju fler elcyklar än bara Cube, det finns rätt många olika modeller och märken. Jag vet att det finns ett ställe i Stockholm som säljer elcyklar. Hos dem kan man få testcykla lite olika modeller. Det är ju bra, för då kan man känna efter vilken modell som passar. Jag vill ha en bra cykel, med bra motor, men det ska även finnas en korg och en pakethållare på den. Jag vill ju kunna få med mig saker ut när jag cyklar, även om jag bara ska cykla ner till stan. Bra ha handväskan någonstans, som i korgen ni vet. Ja, jag får nog ta och testa ett par modeller innan jag bestämmer mig.

8 Feb 2019

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook