Barnvagn till första barnet

Jag är inte i en ålder där det är dags att skaffa barn, men jag har en äldre vän som nyss fått reda på att hon är gravid. Så därför har jag tillsammans med henne botaniserat i den stora djungeln av barnvagnar! Vet ni hur många olika modeller och märken det egentligen finns!? Det är massor av olika sorters vagnar, modeller och tillverkare. Jag avundas inte föräldrar, för det verkar inte vara lätt att välja. Jag och min kompis har dels kikat i butiker, men även på nätet efter olika barnvagnar. De vagnar som min väninna funderar på är Crescent eller en Bugaboo Buffalo. Vi har kikat på flera sådana bäst i test artiklar på nätet med, där man kan få ett lite större hum om barnvagnar.

Pyret & Snäckan har bra barnvagnar

En webbutik vi hittade är Pyret & Snäckan. Denna butik på nätet startades 2011 av paret Hanna och John Hadenius. Hos dem hittar du inte bara barnvagnar utan de erbjuder även åkpåsar, barnbilstolar och skötväskor. Det är lämpligt att köpa till dessa, då man som föräldrar behöver både det ena och det andra när man får barn. Det är bra priser på alla produkter och det är även lätt att få dem hemlevererade. Om även du vill köpa en barnvagn, se till att vara ute i god tid innan barnet föds, så att du hinner få den vagn du vill ha. Detta eftersom vissa kan ta slut i lager fort!

23 Feb 2015

Dollyblond var en blogg som drevs av fashionistan Elin; tjejen som inspirerade stora bloggprofiler som Kenza, Paow och Dessie. Elin blev som 21-åring moderedaktör på Devote som öppnade upp en modedel med namnet Fashion Corner på sajten.

Som moderedaktöret var det Elin som fick planera upplägget och skriva en del av artiklarna som publicerades. 

Elin har studerat modevetenskap på Stockholms universitet. Hon beskriver sig själv som en kreativ, glad och humoristisk tjej och brukar fynda sina fashionstatements i butiker som Zara, Mango, H&M Trend, Myrorna och Tradera.

Numera arbetar Elin på Inkstyle.

Lite mer om och av Elin:

Denna blogg skrivs inte längre av Elin men fortsätter att handla om mode, trender och design.


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook