Res till Costa Rica med Inca Tours

Det finns en svensk resebyrå som är specialiserade på resor till Sydamerika där länder som

  • Costa Rica
  • Brasilien
  • Peru
  • Chile
  • Argentina

har lockat upptäcktsresande i hundratals år. Denna resebyrå heter Inca Tours och erbjuder skräddarsydda resor åt både ensamresenärer och grupper. Man har enormt stor erfarenhet av Sydamerika och vet var alla guldkorn finns, hur man tar sig dit och hur resan som helhet blir alldeles oförglömlig. Hållbart resande till avlägsna destinationer när det är som allra bäst.

Inca Tours erbjuder resor till hela Sydamerika inklusive de karibiska öarna, Latinamerika och Centralamerika.

Världens rikaste land

Costa Rica betyder "Den rika kusten" på spanska och när man kommer hit för första gången så förstår man varför de där första upptäcktsresanden valde att kalla landet just så. Costa Rica har oerhört mycket att erbjuda och är samtidigt till ytan sett ganska litet vilket gör att allting finns inom nära avstånd.

Djur och naturmässigt är Costa Rica världens mest varierade med över 500 000 olika arter som samsas på en yta ungefär så stor som Småland. Här finns aktiva vulkaner, slående vackra stränder, lummiga djungler och nationalparker - och en massa spännande aktiviteter står till buds.

Innehållsmässigt är Costa Rica passande nog världens rikaste land!

Läs reseskildringar

Om du känner dig sugen på att uppleva Costa Rica så tar Inca Tours gärna med dig på en oförglömlig resa. Inför resan är det passande att läsa inspirerande artiklar från personer som gjort just den resa som nu ligger för dig. I Expressens Allt om Resor finns en härlig reseskildring från Costa Rica.

Ett annat bra sätt att förbereda sig inför sin resa är att läsa på om platsen man ska till. Wikitravel är en mycket pålitlig källa och en sajt man bör bokmärka om man tycker om att resa till nya platser ofta.

23 sep 2015