Osynlig tandställning för vackrare leende

Många är det som drömmer om ett vackert leende utan att behöva dölja munnen när de skrattar. Att reglera tänderna i vuxen ålder har nu blivit allt enklare. Genom att använda sig av en osynlig tandställning så är det lättare att ta beslutet att göra något åt sina tänder. Många är det som dragit sig för att skaffa en tandställning då det tidigare inneburit att man haft den på framsidan av tänderna och i ett jobb där man kanske har många möten och kontakter med andra så har man inte velat visa det. Nu med en osynlig tandställning som sitter på baksidan av tänderna slipper man oroa sig. Så skaffa dig en Incognito™ från 3M (osynlig tandställning) redan idag!

Få en osynlig tandställning hos SMAJLA?

Hos SMAJLA kan du få en osynlig tandställning. SMAJLA består av ett team av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som har en lång erfarenhet av tandvård. Vill du läsa mer om tandläkarna och deras team så kan du besöka SMAJLAS hemsida. Utöver tandställning som är osynlig erbjuder de även:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av tänder
  • Tandblekning
  • Behandling av en tandhygienist

Om du har behov av specialisttandvård så är det även något SMAJLA kan erbjuda dig. De hjälper dig med allt från tandimplantat till kronor och bryggor.

Tandställning som är osynlig

Den osynliga tandställningen skiljer sig på mer sätt än att den inte syns. Både design och tillverkningsmetod är annorlunda mot en vanlig tandställning. Incognito™ som tandställningen heter är ett helt individualiserat lingualsystem och brackets och bågar är anpassade för varje patient. För maximal komfort så är apparaturen utformad i tunt guld. Det är endast certifierade tandläkare som får ge dig en osynlig tandställning, vilket givetvis tandläkarna på SMAJLA är.

3 mar 2015