En snygg bil

Jag är en person som vill ha det senaste inom allt egentligen. Dessutom ska det jag köper hålla hög kvalitet, samt att jag vill även att det är trendigt och modernt. Jag funderar på att köpa en ny bil och då duger inte vad som helst. Nej, helst ska det vara en supermodern, fräsch ny bil. Kanske ska satsa på en Peugeot från Jonsson Bil. Har vänner som köpt av dem. De har inte bara helt nya bilar av märket Peugeot, utan de har även begagnade bilar i sitt lager och även andra märken. Men det är nog en helt ny jag vill satsa på, tror jag. Det är ju pengarna som spelar roll dock. Kikade in på Facebook och Jonsson Bil har en egen sida. Jag gillar sociala medier, där kan man direkt få info om allt. Så att kolla upp att JonssonBil.net är seriösa var enkelt.

Serva bilen och sådana saker

Fördelen man får om man köper en helt ny bil från Jonsson Bil är att man kan återkomma till dem för att få service. Det är viktigt att göra vid vissa milantal har jag hört. Jag kikade på deras egen hemsida och såg att Jonsson Bil har:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Så jag kanske ska ta mig en tur till Örebro och Nasta där deras bilhall ligger och se om jag kan hitta en bil som passar mig och mina behov som jag har!

3 jun 2015